Mam coś takiego:
#Podstawowe. if($show == "PTS"){ $h = "Najlepiej punktujący"; $thread = "Średnia punktowa"; } elseif($show == "REB"){ $h = "Najlepiej zbierający"; $thread = "Średnia zbiórek"; } elseif($show == "AST"){ $h = "Najlepiej asystujący"; $thread = "Średnia asyst"; } elseif($show == "ST"){ $h = "Najlepiej przechwytujacych"; $thread = "Średnia przechwytów"; } elseif($show == "BS"){ $h = "Najlepiej blokujący"; $thread = "Średnia bloków"; } elseif($show == "BA"){ $h = "Najczęściej blokowany"; $thread = "Średnia zablokowanych rzutów"; } #Za 2 punkty. elseif($show == "_2PM"){ $h = "Najwięcej trafionych rzutów za 2 punkty"; $thread = "Trafione rzuty"; } elseif($show == "_2PNM"){ $h = "Najwięcej nietrafionych rzutów za 2 punkty"; $thread = "Nietrafione rzuty"; } elseif($show == "_2PA"){ $h = "Najwięcej rzutów za 2 punkty"; $thread = "Rzuty za 2 punkty"; } elseif($show == "prc_2P"){ $h = "Najlepsza skuteczność za 2 punkty"; $thread = "Skuteczność za 2 punkty"; } #Za 3 punkty elseif($show == "_3PM"){ $h = "Najwięcej trafionych rzutów za 3 punkty"; $thread = "Trafione rzuty"; } elseif($show == "_3PNM"){ $h = "Najwięcej nietrafionych rzutów za 3 punkty"; $thread = "Nietrafione rzuty"; } elseif($show == "_3PA"){ $h = "Najwięcej rzutów za 3 punkty"; $thread = "Rzuty za 3 punkty"; } elseif($show == "prc_2P"){ $h = "Najlepsza skuteczność za 3 punkty"; $thread = "Skuteczność za 3 punkty"; } #Za 1 punkt elseif($show == "FTM"){ $h = "Najwięcej trafionych rzutów wolnych"; $thread = "Trafione rzuty wolne"; } elseif($show == "FTNM"){ $h = "Najwięcej nietrafionych rzutów wolnych"; $thread = "Nietrafione rzuty wolne"; } elseif($show == "FTA"){ $h = "Najwięcej rzutów wolnych"; $thread = "Rzuty wolne"; } elseif($show == "prc_FT"){ $h = "Najlepsza skuteczność z rzutów wolnych"; $thread = "Skuteczność z rzutów wolnych"; };
Potrzebuję to do zrobienia liderów z danych kategorii.
To co napisałem działa bardzo dobrze, ale coś czuję że jest bardzo mało logicznie/profesjonalnie/dobrze...

Jestem perfekcjonistą, i skoro już coś robię, to chcę to zrobić dobrze.
A więc jak zrobić to logicznie/profesjonalnie/dobrze?
BTW. $show = $_POST['show']