MAM PEWNE PYTANIE.
Jak mogę za pośrednictwem javyscript zlecic zapytanie do sql
Juz tłumacze.
Pracuje nad silnikiem walki.
I zeby zobaczyc jej wynik czyli kto wygral trzeba zobaczyć walkę.
W bazie mam zapisaną tabele show_result jesli jest zaznaczone przy walce "Y" to w spisie wszystkich walk pokazuje wynik jeśli "N"
to wynik pokazuje jako: [Zobacz Walke].
I WALKA JEST JUŻ Rozegrana tylko ją trzeba zobaczyć krok po kroku pobiera mi wyniki z bazy na ze zmiennej v_content np:
v_content=[['','<font color=#ffffff><b>Runda 1. Start</b></font>',''], coś tam coś tam.. parę rund i info o demejdzach ;P ['','<font color=#ffffff><b>cos tam cos tam</b></font>',''], ['','<font color=#ffffff><b>cos tam cos tam</b></font>',''], ['','<font color=#ffffff><b>cos tam cos tam</b></font>',''], ['','<font color=#ffffff><b>cos tam cos tam</b></font>',''], ['','<font color=#ffffff><b>cos tam cos tam</b></font>',''], I Na koncu ['','<font color=#ffffff><b>Koniec walki wygrałeś brawo....</b></font>','']
Każdy rekord wyświetlany jest z opóźnieniem 5 sekund

I Chciał bym zęby w tym ostatnim rekordzie było zaznaczone
$UPDATE_Result = mysql_update('UPDATE fight SET show_result = "Y" WHERE id = "'.$_GET['id_log_fight'].'"');
Wiem ze JavaScript działa po stronie klienta, i tutaj rozpoczyna się problem czy za jakimś pośrednictwem funkcji JavaScript. jest możliwość stworzenia takiego rozwiązania?