Nie wiedziałem jak nazwać temat, ponieważ posiadam braki w podstawach JS a zająłem się jquery i jakoś nie było do dziś potrzeby wracać do podstaw to muszę się Was poradzić.
Posiadam na stronie CkEditor i wyciągam z niego dane za pomocą takiego czegoś: CKEDITOR.instances.aShopVal30.getData() a teraz mam taki problem, że część podkreślona musi być u mnie generowana automatycznie, więc jeśli chciał bym potraktować to jako ciąg co oczywiście nie jest wystarczające a jedynie zobrazuje o co takiego mi chodzi 'CKEDITOR.instances.aShopVal'+id+id2+'.getData()'
Myślałem by funkcję zapisaną jako ciąg potraktować jQuery.globalEval(), ale niestety nie wiedzieć dla czego dostaję notkę o undefined, może to winą tego że ta funkcją jest tak jakby wywoływana już poza modelem dom mojego kodu?
W każdym bądź razie chciał bym Was poprosić o pomoc w tym jakże ciekawym zagadnieniu, wczoraj pół nocy nad tym siedziałem i jakoś mi to nie wychodzi. Powiem jeszcze, że wywołanie w prost funkcji daje pożądany rezultat, ale ja potrzebuję Ją stworzyć. ;-)
Mam nadzieję, że napisałem zrozumiale - sam nie za bardzo wiem jak określić ten problem.