Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][JavaScript]Ostrzeżenie IE przed wczytanim skryptu javascript
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
andrzej7322
Witam.
Mam problem z ostrzeżniem wyskakującym w ie przed wczytaniem skryptu javascript, w jaki sposób można to ostrzeżenie usunąć. Wiem, że jest to możliwe bo twórcy osir.walbrzych.pl sobie z tym poradzili.
erix
  1. jaki skrypt
  2. jaki masz ustawiony poziom zabezpieczeń w opcjach internetowych?
andrzej7322
Skrypt rozciagania divow i zaokraglania rogow w divach ,a co do poziomu zabezpieczen w opcjach internetowych ie to chyba nie zalezy od tego bo osir.walbrzych.pl mi wchodzi bez ostrzeżeń a gdy wczytuje moją strone potrzebuje zgody na javascript.
erix
Cytat
a co do poziomu zabezpieczen w opcjach internetowych ie to chyba nie zalezy od tego bo

Nie pytałbym, gdyby to nie miało znaczenia.
krzysztof_kf
A użyłeś szukajki http://forum.php.pl/index.php?showtopic=147977&hl=
andrzej7322
To nie ma znaczenia od strony serwera wyrwałeś cytat z kontekstu przeczytaj dalej inna strona dziala bez ostrzeżeń choć uzywam tej samej przegladarki. Teraz nie wiem co mam zrobić aby uzyskać ten sam efekt co uzyskali twórcy osir.walbrzych.pl ich strona nie potrzebuje zgody na przetwarzanie skryptów javascript.
erix
Więcej nie będę pytał - strefy zabezpieczeń też mają znaczenie; nadal będziesz się upierał przy swoim, nie otrzymasz ode mnie odpowiedzi.
krzysztof_kf
Cytat(andrzej7322 @ 5.06.2010, 15:17:08 ) *
To nie ma znaczenia od strony serwera wyrwałeś cytat z kontekstu przeczytaj dalej inna strona dziala bez ostrzeżeń choć uzywam tej samej przegladarki. Teraz nie wiem co mam zrobić aby uzyskać ten sam efekt co uzyskali twórcy osir.walbrzych.pl ich strona nie potrzebuje zgody na przetwarzanie skryptów javascript.

Każdy ci mówi jaka może być przyczyna ja też miałem problemy z przeglądarką IE która pokazywała jak ty to mówisz o pozwolenie przetwarzania skryptów js a nie pomyślałeś że przeglądarki typu [IE] są uczulone na błędy powiem ci tak albo coś masz że skryptem albo zastosuj się do rad i nie patrz że u ryska nie pytanie się o odtworzenie owakich skryptów .
andrzej7322
Temat do zamknięcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.