Ojj, strona to takeagift.pl

Są tam zadania/pytania które odpowiedzi czerpię z pewnej strony która już mi ułatwia sprawę bo koduję odpowiedzi na zadania w sposób jaki opisałem:
Cytat
tak#nie#1mln
I chce zrobić to żeby bot robił to automatycznie, odpalałbym skrypt przez cron, teraz ciut więcej wiecie

No że cURL + LHH ale ciut więcej informacji potrzebuję
@editDodam że pytania wyświetlane są tak:
<table border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" id="pytania" width="100%"> <td align="right" width="40%"><b>Czy grafika rastrowa jest bardziej zaawansowana od grafiki wektorowej?
</b></td> <td align="left" width="60%"> <div class="checkbox"> <input type="radio" name="p1125" value="tak" id="check1125-1" checked="checked" style="width:auto" /> <label for="check1125-1"> <input type="radio" name="p1125" value="nie" id="check1125-2" style="width:auto" /> <label for="check1125-2"> <td align="right" width="40%"><b>Czy grafika wektorowa jest skalowalna?
</b></td> <td align="left" width="60%"> <div class="checkbox"> <input type="radio" name="p1126" value="tak" id="check1126-1" checked="checked" style="width:auto" /> <label for="check1126-1"> <input type="radio" name="p1126" value="nie" id="check1126-2" style="width:auto" /> <label for="check1126-2"> <td align="right" width="40%"><b>Czy grafika wektorowa umożliwia użycie ploterów zgodnie z metodą ich pracy?
</b></td> <td align="left" width="60%"> <div class="checkbox"> <input type="radio" name="p1127" value="tak" id="check1127-1" checked="checked" style="width:auto" /> <label for="check1127-1"> <input type="radio" name="p1127" value="nie" id="check1127-2" style="width:auto" /> <label for="check1127-2"> <center><input type="submit" name="wyslijOdp" value="Zapisz odpowiedzi »" class="inputSubmit" /></center>
I skrypt mi daje odpowiedzi takie:
Cytat
nie#tak#tak