Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript] Przekierowanie po kliknięciu w linka po 3 sekundach
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
renault12
Hej

Mam taki kod:

1. <p><a href="java script:TINY.box.fill('Twoje ustawienia zostały zaktualizowane... <br>',0,0,0,1,3)" >Dokończ rejestrację</a></p>

I problem jak wstawić funkcje do przekierowania na inna strone po kliknieciu w link i odczekaniu 3 sekund. Probowałem przekierowania w takich postaciach:

1. function init(){
  2. setTimeout('document.location="Strona.php"', 3000);
  3. }
  4. <a onclick="window.onload=init;" href="java script:TINY.box.fill('Twoje ustawienia zostały zaktualizowane... <br>',0,0,0,1,3)" >Dokończ rejestrację</a>

1. <a href="java script:TINY.box.fill('Twoje ustawienia zostały zaktualizowane... <br>',0,0,0,1,3)" onclick="<meta HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="3">">Dokończ rejestrację</a>

Ale żadne z nich nie działa.

Chcę aby użytkownik kliknął w link ktory pokazauje tekst i po 3 sekundach zostal przekierowany na inna strone.
skarabe.pl
Zamień to:
  1. <a onclick="window.onload=init;" href="java script:TINY.box.fill('Twoje ustawienia zostały zaktualizowane... <br>',0,0,0,1,3)" >Dokończ rejestrację</a>

Na:
  1. <a onclick="init();" href="java script:TINY.box.fill('Twoje ustawienia zostały zaktualizowane... <br>',0,0,0,1,3)" >Dokończ rejestrację</a>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.