Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: XAMPP - Warning: require_once...
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
luk5e
Wiec tak, zainstalowalem xampp'a pod windows7 wrzucilem skrypt wszystko dziala super. To samo zrobilem w identyczny sposob na XP, i otrzymuje bład gdy probuje odpalic strone .

1. Warning: require_once(C:\xampp\htdocs\test\includes\template_library\template_lite\src\plugins\modifier.escape.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\skrypt\includes\template_library\compiled_templates\c_2ca3369b929e
    72ebdffd71f4bec0a1f0.php on line 1
  2.  
  3. Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\test\includes\template_library\template_lite\src\plugins\modifier.escape.php' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\skrypt\includes\template_library\compiled_templates\c_2ca3369b929e
    72ebdffd71f4bec0a1f0.php on line 1

ktos ma pomysł o co chodzi lub wie jak to naprawic?

Wydaje mi sie ze w Xp czegos brakuje bo pod wampem taki sam blad.
nospor
Plik: C:\xampp\htdocs\test\includes\template_library\template_lite\src\plugins\modifier.escape.php
nie istnieje. Co tu może być nie tak..... winksmiley.jpg
luk5e
W ogole katalog " test " nie istnieje a przeciez to nowa swieza instalacja xampa na swiezo zainstalowanym xp. Wiec co mam zrobic ?

Juz dziala. Zmieniłem po prostu nazwe katalogu ze skrypt w ktorym mialem skrypt na test . Ale nadal nie kumam dlaczego sciezka byla do katalogu test ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.