Mam problem, dlatego postanowiłem poradzić się was na forum.
Mianowicie, posiadam kod php, który zapisuje mi dane wprowadzone do formularza w pliku txt. Wygląda on tak:
<?php $data=$_POST['data']; $czas=$_POST['czas']; $znak_korenspondenta=$_POST['znak_korenspondenta']; $imie=$_POST['imie']; $QTH=$_POST['QTH']; $lokator=$_POST['lokator']; $RX=$_POST['RX']; $TX=$_POST['TX']; $pasmo=$_POST['pasmo']; $QSL=$_POST['QSL']; $modulacja=$_POST['modulacja']; $uwagi=$_POST['uwagi']; $ciagZnakow = "$data $czas $znak_korenspondenta $imie $QTH $lokator $RX $TX $pasmo $modulacja $QSL $uwagi\n"; else "Nie udana próba zapisu danych w pliku!"; ?>
I gdy wprowadzi się dane on zapisuje je w tym pliku tekstowym następująco:
data czas znak_korenspondenta imię QTH lokator RX TX pasmo modulacja QSL uwagi
Ja natomiast chciałbym by wersy były numerowane (aby występowały liczby porządkowe), czyli tak:
1. data czas znak_korenspondenta imię QTH lokator RX TX pasmo modulacja QSL uwagi
2. data czas znak_korenspondenta imię QTH lokator RX TX pasmo modulacja QSL uwagi
3. data czas znak_korenspondenta imię QTH lokator RX TX pasmo modulacja QSL uwagi
4. data czas znak_korenspondenta imię QTH lokator RX TX pasmo modulacja QSL uwagi
5. data czas znak_korenspondenta imię QTH lokator RX TX pasmo modulacja QSL uwagi
....
Bardzo proszę o sposób jakim mogę to wykonać.
P.S.
Nie chodzi mi, żebym w pliku txt dodać numerki, tylko by jakiś kod php robił to sam, ponieważ nie wiem ile będzie wpisów.
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Kamil