Jest to pierwszy mój post więc przepraszam za wszelkie błedy lub pomyłke tematu. Przejdźmy do rzeczy , jakiś czas temu pewna osoba wykonywała dla mnie layout pod phpBB by Przemo , wszystko było fajnie , projekt poszedł do szuflady... Chcąc teraz do niego wrócić mam problem z "szukajką" a dokładnie o położenie 2 elementów

Powinny one być w tej samej lini a jak widać nie są. Skontaktowałem się z wykonawcą lecz on mi tylko powiedział abym sprawdził w pliku overall_header.tpl sprawdziłem ten plik i jedyne miejsce w którym jest coś napisane o "szukajce" to takie :
Kod
<div id="menu-search">
<form action="search.php" method="POST">
<input class="post" type="text" name="search_keywords" style="width:150px;height:20px;background:#fff;border:0px;position:relative;margin-top:13px;margin-left:35px;" value="Wpisz szukane słowo..." autocomplete="off" onFocus="Active(this); this.value=''" onBlur="NotActive(this)" /><input class="liteoption" style="width:60px;height:20px;background:url('templates/dance4u/images/search-input.png');border:0px;margin-top:6px;" type="submit" name="submit" value="" />
</form>
</div>
<form action="search.php" method="POST">
<input class="post" type="text" name="search_keywords" style="width:150px;height:20px;background:#fff;border:0px;position:relative;margin-top:13px;margin-left:35px;" value="Wpisz szukane słowo..." autocomplete="off" onFocus="Active(this); this.value=''" onBlur="NotActive(this)" /><input class="liteoption" style="width:60px;height:20px;background:url('templates/dance4u/images/search-input.png');border:0px;margin-top:6px;" type="submit" name="submit" value="" />
</form>
</div>
Ja sie na tym wszystkim znam tylko troche i próbowałem coś tu zmienić ale nie dałem rady. Jeżeli ktoś widzi co jest nie tak , to prosze o pomoc.
Pozdrawiam Shen