Agape
1.11.2010, 13:38:12
Korzystam z forum PHPBB3 i szablonu gdzie brak pliku overall_header.html
Orientujecie się gdzie mogę zmienić stopkę? Bardzo mało informacji na ten temat a większość nie dotyczy wersji 3 ;/
by_Damianos
8.11.2010, 14:20:24
w pliku overall_footer.html czy podobny jest w pliku szablonu edytuj i masz a jeśli chcesz informację phpBB3 2007, 2008 itp. usunąć to w language/polisch/ no i common.php edytuj i znać linijkę translate_info czy pdobna i zmień ;]
Napisz mi na gg 4267109 to ci się rozpiszę jak chcesz ;]
Agape
8.11.2010, 15:08:05
W między czasie znalazłem

tylko miałem problem bo w szablonie nie miałem tego pliku. Musiałem to zmienić w pliku sablonu prosilver i podziałało. Mimo wszystko dzięki za informacje
Mephistofeles
8.11.2010, 15:51:36
A czy przypadkiem usuwanie informacji o teamie phpBB nie będzie łamaniem licencji?
Agape
8.11.2010, 21:07:25
I właśnie tutaj spotkałem się ze sprzecznymi informacjami. Niektórzy mówią, że nie można usuwać inni że można ale nie będzie mozna liczyć na support. Osobiście zostawiłem informacje że jest to PHPBB po i po co to usuwać, jedyne co to usunąłem niepotrzebne rzeczy. W sumie nie pamiętam już co dokładnie bo forum usunąłem. Jeśli ktoś by szukał info na ten temat to najlepiej u źródeł czyli na oficjalnej stronie phpbb.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.