if($_POST["regEnd"]=="true") { // tutaj sprawdzenie czy użytkownik wyraził chęć rejestracji $tekst = 'kod html/php zawierajacy szablon wyswietlenia profilu' $nick = $username. '.php'; ... dalsza część rejestracji(wprowadzanie danych do bazy itd.
Krótkie wyjaśnienie o co mi chodzi, jak widać skrypt tworzy plik .php z nazwą tego użytkownika przez co z każdego miejsca strony będzie można wejść do profilu człowieka który np dodał zdjęcie czy film poprzez takie umieszczenie jego nicku
(Poprzedzone mysql_fetch_array oczywiście). Problem jest taki, że nie iwem jak wysłać do tego pliku, który się stworzy $username czyli nick wybrany do rejestracji przez kogoś. Jak znajdę sposób na wysłanie tego nicku to wtedy wyciągnę sobie z bazy wszystkie informacje poprzez jego ID ale bez tego ani rusz.
<a href="'.$row[4].'">'.$row[4].'</a>
Przy okazji, nie wiem czy sposób z tworzeniem każdemu użytkownikowi osobnego pliku jest dobry, ale jestem nie doświadczony, a wszystko wymyślałem sam bez pomocy z zewnątrz. Próbowałem z cURL'em, lecz nie wiem jak to dokładnie wykombinować ponieważ w zmiennej $username nick zapisuje się przecież dopiero po kliknięciu "zarejestruj" (tak jest ustawione w formularzu) a curl pobiera to zanim klikne zarejestruj więc te zmienne są puste...
Proszę o pomoc.