Mam problem odnośnie logowania w php z dostępem do bazy danych. Kiedy się loguje, jest nawiązanie połączenia z bazą danych, jest informacja, że zostałem zalogowany, ale wypisuje też błąd Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0 i zalogowany nie jestem. Poniżej umieszczam kod. Czy do index.php mogę dołączyć ten skrypt przez include?
<?php function loguj($nazwa_uz, $haslo) { try { $pdo = new PDO('USUNIETO DANE DO LOGOWANIA'); return $pdo; } catch(PDOException $e) { } $wynik = $pdo->query("select * from fusion_users where user_name='".$nazwa_uz."' and user_password = sha1('".$haslo."')"); if (!$wynik) { throw new Exception('Logowanie nie powiodło się.'); } if ($wynik->num_rows>0) { return true; } else { throw new Exception('Logowanie nie powiodło się.'); } } { $_SESSION['uzytkownik'] = 0; } if($_SESSION['uzytkownik'] > 0) { } else { if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') { if(($id = loguj($_POST['nazwa_uz'], $_POST['haslo'])) !== false) { $_SESSION['uzytkownik'] = $id; } else { } } else { echo '<form method="post" action="baza.php"> Nazwa użytkownika: <input type="text" name="nazwa_uz"/> | Hasło: <input type="password" name="haslo"/> <input type="submit" value="Logowanie"/> </form>'; } } ?>