OK. To pierwszy krok za nami. Oczywiście, jak zacząłem, to dokończę robotę, tj. pomogę Ci, aż będzie dobrze.
Myślałem, że chodzi Ci o jednorazowy dostęp do strony login_success i że na niej ustawiasz parametr, że zalogowano.
W takim razie nie usuwaj sesji po jednokrotnym zalogowaniu:
Zamiast
$_SESSION[loginok
]?
$_SESSION[loginok
]="":die("Precz, oszuście");
daj
if(!$_SESSION[loginok
])die("Precz, oszuście");
Wtedy po zalogowaniu, tak długo login_succes będzie się pokazywać , aż nie wygaśnie sesja, czyli Użytkownik nie wyłączy przeglądarki, dostępu do komputera ani samego komputera.
Gdy sesja wygaśnie, np. właśnie poprzez zamknięcie przeglądarki, to będzie on musiał się ponownie zalogować.
Przy wylogowywaniu dodaj
$_SESSION[loginok]="";
Wtedy wszystko będzie gitas.
Następny krok, to zamiast dawać komunikat Precz oszuście, przekieruj na stronę logowania z informacją, że sesja wygasła i prosisz o ponowne zalogowanie się, gdyż jeśli Użytkownikowi wygaśnie sesja, np. na chwilę wyłączą prąd, to dostanie komunikat "Precz oszuście" i może się zniechęcić, a nie będzie wiedział dlaczego, bo się na tym po prostu nie zna. Dlatego myślę, że o wiele lepiej jest dać przekierowanie na stronę logowania z informacją o konieczności ponownego zalogowania się. Tak na marginesie: To precz oszuście podałem jako przykład, nie najlepszy, lepiej właśnie przekierować na stronę logowania z notką, dlaczego każesz się ponownie logować.
Np.:
checklogin:
if(!$_SESSION[loginok
])die("<script>self.location.href='main_login.php?sesja=wygasla'</script>");
mainlogin:
Dodajesz gdzieś kod o treści:
if($_GET["sesja"]=="wygasla")echo "Sesja wygasła. Proszę się ponownie zalogować.";
który poinformuje Użytkownika o tym, że ma się ponownie zalogować. Oczywiście treść możesz zmienić, sformatować i dodać, gdzie zechcesz.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to postaram Ci odpowiedzieć, jeśli źle Cię zrozumiałem, opisz dokładniej. Obiecuję, że postaram się pomóc.