<title> <?php if (isset($_GET['id'])) {$wiersz = mysql_fetch_object($result); echo $wiersz ->autor; echo $wiersz->tytul;} elseif (isset($_GET['zm'])) { $zlote_mysli = mysql_fetch_object($result); echo $zlote_mysli->autor; echo $zlote_mysli->tresc;} elseif (isset($_GET['tp'])) { $zlote_mysli = mysql_fetch_object($result1); echo $zlote_mysli->type; } </title>
To jest kod ktory pokazuje moj kod ktory dziala bardzo dobrze, ale nie wspolpracuje z tytulem. Jak ustawic zmienne w <title> zeby to zadzialalo?
<?php require "connection.php"; connection(); or or $result1 = mysql_query('SELECT * FROM zlote_mysli WHERE rodzaj = "' . mysql_real_escape_string($_GET['tp']) . '"'); { } { } do { } } else ?>
Mam taki skrypt, w miejscach gdzie jest echo wypisuje dane z tabeli, wszystko dziala, ale chcialbym jeszcze w zaleznosci od zmiennej Get dynamicznie zmieniac tytul strony. Jak to zrobic? Probowalem podlaczac zmienne. Kod php mam w htmlu jako jedna czesc... No i w tytule nie moge ich wykorzystac. Wydaje mi sie ze to jest kwestia zasiegu zmiennych: global, public itd... Powiecie mi jak to wykorzystac i zmodyfikowac?[indent][/indent]