Wiec jestem laikiem i nowicjuszem!!!!
oto kod kalendarza zresztą znaleziony na waszej stronie i lekko przerobiony
<? $dziennum=$dzisiaj['mday']; $rok=$dzisiaj['year']; $miesiac=$dzisiaj['mon']; $rok=$dzisiaj['year']; $dzientygodnia=$dzisiaj['wday']; $liczbadni=28; $liczbadni=29; $liczbadni=30; $liczbadni=31; } } } } //for ($i=1;$i<=$liczbadni;$i++) //$interfejs[$i]=$i; if ($pierwszy=="Mon") $pierwszy=1; if ($pierwszy=="Tue") $pierwszy=2; if ($pierwszy=="Wed") $pierwszy=3; if ($pierwszy=="Thu") $pierwszy=4; if ($pierwszy=="Fri") $pierwszy=5; if ($pierwszy=="Sat") $pierwszy=6; if ($pierwszy=="Sun") $pierwszy=7; //echo $pierwszy; $dzien=1; echo "<TABLE><TR><TD>Pn</TD><TD>Wt</TD><TD>Sr</TD><TD>Cz</TD><TD>Pt</TD><TD>So</TD><TD>Ni</TD></TR> <TABLE><TR><TD><a href='poprzedni miesiac'><</a></TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD><TD></TD><TD><a href='nastepny miesiac'>></a></TD></TR> "; for ($i=1; $i <= ($liczbadni + $pierwszy - 1); $i++ ){ if ($i>=$pierwszy ) { if ($dzien==$dziennum){ echo "<TD> <FONT COLOR=#FF0000><B><a href='index.php?day=$rok-$miesiac-$dzien'>$dzien</a></B> </FONNT></TD>"; $dzien++; } else if ($dzien!=$dziennum){ } } } ?>
Teraz moj problem nie wiem jak napisać kod do przewijania miesięcy

Dziękuję bardzo i będę moje pytania i sukcesy wpisywał na bierząco