karina
6.06.2004, 14:35:09
1)Należy napisać program, który aktualizuje rekord o id=1 w tabeli dest tak, aby wartości w każdym polu były zgodne z wartościami w tabeli src.
2)Należy napisać program, który aktualizuje wszystkie rekordy w tabeli dest tak, aby wartości w każdym polu były zgodne z wartościami w tabeli src.
Bardzo proszę o pomoc wiem ze dla was to pestka!
Indianin
6.06.2004, 14:45:29
Ale to nie my zaliczamy .
karina
6.06.2004, 14:48:22
ale moze znacie odpowiedz jak to zrobić?!!!! to sprawa życia i śmierci zostało mi 40 minut zycia
karina
6.06.2004, 15:02:44
czy naprawde nie ma tu nikogo kto mógłby mi pomóc?
Tutaj ludzie nie lubią, pisać skryptów pod czyjeś nazwisko. A szczególnie na zaliczenie i sprawdziany. Trzeba było napisać posta w Job Offers.
A poza tym to i tak troche mało informacji.
:arrow: Jakie rekordy;
:arrow: Baza czy pliki;
:arrow: Jak pliki to jak zbudowane;
:arrow: Jak baza to jak wyglądają tabele.
Jasnowidzów też nie mamy.
karina
6.06.2004, 15:11:08
1.Ważne informacje:
Przed przystąpieniem do pracy należy uruchomić serwer WWW Apache. W tym celu uruchamiamy program
C:usrKrasnal Start.exe
(program ten uruchamia kilka programów m.in. serwer MySQL, z którego nie będziemy korzystać).
Program w języku php zapisujemy w pliku o rozszerzeniu php (np.: lab3.php). Plik powinien się znaleźć w katalogu:
C:usrapachehttpdhtml
Jeśli tak uczynimy to aby zobaczyć wynik działania programu należy uruchomić przeglądarkę internetową i wpisać adres
http://localhost/lab3.php
Indianin
6.06.2004, 15:16:05
Szybko się uczysz .
karina <- wnioskuję , że płeć piękna.
Czy ty w ogóle widziałaś manuala, a może wiesz co to jest php.
W zasadzie to pomyślałem że może ci nawet pomogę ( sam mam sesję ), pomimo , że tego że to wbrew moim zasadom. Ale nie dajesz sobie pomóc. Nie odpowiedziałaś na moje pytanie i nie dałaś żadnych informacji dotyczących skryptu. Mało tego udowodniłaś że nie masz zielonego pojęcia o php. Więc ....
..... proponuję przygotować się na opier ***** tego zaliczenia.
Pozdrawiam. Mike.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.