Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][PHP][HTML]Pamieć podręczna w FF, a otwieranie stron
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
suny79
Witam, mam taki dziwny problem, otóż gdy próbuję wejść na jedną stronę po drugi raz to przeglądarka FF cały czas próbuje ją ściągać, niestety bez sukcesu.
Dopiero gdy wyczyszczę pamięć podręczną strona natychmiast się pojawia.

Problem nie występuje natomiast w winnych przeglądarkach IE, Operze, Chromie. Używam najnowszego i aktualnego FF 4.

Dodam jeszcze tyle, że używam mode rewrite i gdy podam pełną nazwę strony to się tez ładuje:

www.strona.pl/strona - nie ładuje sie
www.strona.pl/strona.php - ładuje sie

Proszę o pomoc, bo nie wiem czy mam tam coś źle w php itp, czy tez moja przeglądarka coś nawala.

Dodam na koniec, ze strona otwiera sie tylko 1 raz, potem kółeczko statusu kreci się cały czas..

Dziękuję za pomoc
Włodek.
erix
A właściwy adres? Może to tylko u Ciebie na kompie?
suny79
To strona w developmencie, niestety nie mogę jej w tej chwili udostępnić publicznie, przykro mi.

Czy mimo to mogę liczyć na jakieś sugestie? Może odinstalować FF i zainstalować ponownie.

Dodam, że inna strona https://ssl.bsk.com.pl/bskonl/login.html jakiś czas temu przestała pokazywać mi zawartość, nić się nie ściąga, w innych p. działa ok, może jednak coś z moim FF nie tak?
erix
Cytat
To strona w developmencie, niestety nie mogę jej w tej chwili udostępnić publicznie, przykro mi.

Temat: JavaScript jesli Twoj watek go dotyczy KONIECZNIE przeczytaj

To Tobie ma zależeć na rozwiązaniu problemu, czy nam? Chyba coś Ci się pomyliło.

Cytat
nnych p. działa ok, może jednak coś z moim FF nie tak?

a co napisałem:
Cytat
Może to tylko u Ciebie na kompie?

?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.