bwiecek
12.09.2011, 15:40:10
Ściągnąłm sobie z neta cms-owe portfolio ale nie lata mi dodawanie fotek. moja stronka: www.bwiecek.pl
Proszę o pomoc
Vhaeraun
12.09.2011, 16:48:30
Pomyśl chwilę w jaki sposób ktokolwiek ma Ci pomóc ? Ani nie opisałeś co to za cms, nie podałeś kodu, w którym momencie powinno działać, a nie działa, wrzuciłeś tylko jakąś stronę gdzie działa Ci tylko "about" i kontakt i tyle. Nawet nie wiadomo w jakim miejscu się dodaje fotki.
Następnym razem opisz nieco dokładniej swój problem.
BTW. po co Ci logowanie na stronie ze swoim portfolio ?

(ja rozumiem że logowanie powinno być dla administratora ale po dawać formularz logowania na stronie dla użytkownika to nie mam pojęcia

).
lobopol
12.09.2011, 16:50:24
Skoro nie działa upload to strzelałbym, że chmody są źle ustawione albo skrypt źle napisany, albo i to i to.
Daiquiri
12.09.2011, 17:45:01
bwiecek, następnym razem prosimy o więcej informacji na start.
bwiecek
12.09.2011, 18:55:01
Ok nie wiem co to za cms (jakies dziwne coś) mogę podac haslo itd do logawania na stronie kod sie nie zmieści więc podaje serwerowy link.
bwiecek.pl/index.php
bwiecek.pl/functions.php
bwiecek.pl/config.php
bwiecek.pl/style.css
@Vhaeraun
logowanie jest dla mnie. jak sie zaloguje to wyświetla mi się dodawanie fotek i edycja about itd. mogę podać dane do logowania na priv. Gdy dodaje fotki to skacze mi error. jako że skrypt nie jest żadnym popularnym cms'em a ja mam bardzo niskie pojęcie o php to zwracam się z tym do osób które się znają. Sorry że nie podałem danych
potreb
12.09.2011, 20:09:32
Naucz się podstaw php, bo nie masz pojęcia co robisz.
lobopol
12.09.2011, 20:30:09
Aleś nam informacje dał nie ma co, dosłownie nic nie wiemy.
peter13135
12.09.2011, 20:33:29
Jak skrypt zwraca Ci error, to go nam łaskawie tutaj podaj.
bwiecek
13.09.2011, 15:07:09
jak mówiłem kod się tutaj nie mieści. Nie mam potrzeby uczenia się PHP bo sciągnąłem sobie portfolio www zainstalowalem wszystko fajnie ale nie działa dodawanie zdjęć
Username: Bartek
hasło : bartek1
jak ktoś wie jak to naprawic to proszę o pomoc!
potreb
13.09.2011, 15:25:26
Tak samo nie mamy potrzeby odpowiadania. Poszukaj wsparcia u tego kto pisał to. Bo zero inwencji w zakresie próby wyjaśnienia gdzie co jak i po co to tak jak zero inwencji pomagania.
Tutaj jest przedszkole a nie "zrób wszystko za mnie".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.