Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Portfolio PHP nie działa uploader
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bwiecek
Ściągnąłm sobie z neta cms-owe portfolio ale nie lata mi dodawanie fotek. moja stronka: www.bwiecek.pl
Proszę o pomoc
Vhaeraun
Pomyśl chwilę w jaki sposób ktokolwiek ma Ci pomóc ? Ani nie opisałeś co to za cms, nie podałeś kodu, w którym momencie powinno działać, a nie działa, wrzuciłeś tylko jakąś stronę gdzie działa Ci tylko "about" i kontakt i tyle. Nawet nie wiadomo w jakim miejscu się dodaje fotki.
Następnym razem opisz nieco dokładniej swój problem.

BTW. po co Ci logowanie na stronie ze swoim portfolio ? biggrin.gif (ja rozumiem że logowanie powinno być dla administratora ale po dawać formularz logowania na stronie dla użytkownika to nie mam pojęcia tongue.gif ).
lobopol
Skoro nie działa upload to strzelałbym, że chmody są źle ustawione albo skrypt źle napisany, albo i to i to.
Daiquiri
bwiecek, następnym razem prosimy o więcej informacji na start.
bwiecek
Ok nie wiem co to za cms (jakies dziwne coś) mogę podac haslo itd do logawania na stronie kod sie nie zmieści więc podaje serwerowy link.

bwiecek.pl/index.php
bwiecek.pl/functions.php
bwiecek.pl/config.php
bwiecek.pl/style.css

@Vhaeraun

logowanie jest dla mnie. jak sie zaloguje to wyświetla mi się dodawanie fotek i edycja about itd. mogę podać dane do logowania na priv. Gdy dodaje fotki to skacze mi error. jako że skrypt nie jest żadnym popularnym cms'em a ja mam bardzo niskie pojęcie o php to zwracam się z tym do osób które się znają. Sorry że nie podałem danych
potreb
Naucz się podstaw php, bo nie masz pojęcia co robisz.
lobopol
Aleś nam informacje dał nie ma co, dosłownie nic nie wiemy.
peter13135
Jak skrypt zwraca Ci error, to go nam łaskawie tutaj podaj.
bwiecek
jak mówiłem kod się tutaj nie mieści. Nie mam potrzeby uczenia się PHP bo sciągnąłem sobie portfolio www zainstalowalem wszystko fajnie ale nie działa dodawanie zdjęć

Username: Bartek
hasło : bartek1

jak ktoś wie jak to naprawic to proszę o pomoc!
potreb
Tak samo nie mamy potrzeby odpowiadania. Poszukaj wsparcia u tego kto pisał to. Bo zero inwencji w zakresie próby wyjaśnienia gdzie co jak i po co to tak jak zero inwencji pomagania.

Tutaj jest przedszkole a nie "zrób wszystko za mnie".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.