Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rejestracja
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Tails
Cześć!

Witam wszystkich użytkowników forum, posiadam stronę www, i wpadłem na pomysł, zrobienia coś takie jak nk.pl (czy inne), i mam pytanie, jak to zrobić?
Jestem totalnie zielony z PHP, Więc, proszę o nie wyzywanie.
Ma ktoś jakieś propozycje.

Dziękuję i pozdrawiam.

@EDIT - Napisałem w złym dziale, przepraszam. ;x
nospor
Przenosze na przedszkole.
Cytat
i wpadłem na pomysł, zrobienia coś takie jak nk.pl
Czyli co, rejestracje? No to nie tylko nk.pl coś takiego ma. Nawet tu na forum musiałeś się zarejestrować...

Cytat
Ma ktoś jakieś propozycje.
Tak. Zacznij od kursu php+mysql.
Posio
W internecie jest masa tutoriali na ten temat, a gdy troszkę to wszystko ogarniesz, co nie jest trudne to z łatwością stworzysz co tylko chcesz smile.gif
Tails
(Pewnie zostanę wyśmiany.)

Tzn. w Google'ach są poradniki, za które się płaci, chyba, że jestem ślepy. wstydnis.gif

Tzn, rejestracja, np, nick, i profil na stronie, gdzie jest są napisane informacje.
nospor
kurs php+mysql jest dostępny w google za darmo. Jest ich masa.
Zeby zrobić rejestracje, musisz umieć się posługiwać w php mysqlem, a odnoszę wrażenie że nie umiesz. Dlatego w pierwszej kolejności odsyłam CIę do takiego kursu.
Rysh
Cytat(Tails @ 18.01.2012, 16:32:42 ) *
(Pewnie zostanę wyśmiany.)

Tzn. w Google'ach są poradniki, za które się płaci, chyba, że jestem ślepy. wstydnis.gif

Tzn, rejestracja, np, nick, i profil na stronie, gdzie jest są napisane informacje.

Tails, proponuję się zapoznać z przyklejonymi tematami w dziale Przedszkole.
A szczególnie z tematem: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=125781
Chyba wszystko w nim zostało wyjaśnione.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.