<?php $db = new mysqli('localhost', 'root' ,'', 'kraje2'); if(!$db) { } else { $queryString = $db->real_escape_string($_POST['queryString']); $query = $db->query("SELECT country FROM countries WHERE country LIKE '$queryString%' LIMIT 10"); if($query) { while ($result = $query ->fetch_object()) { } } else { } } else { // do nothing } } else { } } ?>
<script> function suggest(inputString){ if(inputString.length == 0) { $('#suggestions').fadeOut(); } else { $('#country').addClass('load'); $.post("autosuggest.php", {queryString: ""+inputString+""}, function(data){ if(data.length >0) { $('#suggestions').fadeIn(); $('#suggestionsList').html(data); $('#country').removeClass('load'); } }); } } function fill(thisValue) { $('#country').val(thisValue); setTimeout("$('#suggestions').fadeOut();", 600); } </script>
Mój problem polega na tym że jak próbuję podmienić nazwy państw na adresy IP to mam problemy z prezentacją wyników wyszukiwania. I tutaj jest mogę pytanie czy w tym kodzie są jakieś zabezpieczenia które uniemożliwiają wyświetlanie adresów IP