<form action="leaderboards_2.php" method="GET"> <table align=center" border="1" rules="all"><tbody><tr class="table-top"><th background='tlo.png'>Trasa</th><th background='tlo.png'>Rodzaj wyścigu</th></tr> <tr><td> <select name="trasa"> <option value="299">AGOSTINI AVENUE</option> <option value="10">BAY BRIDGE</option> <option value="302">BEACHFRONT</option> ....i tak kilkadziesiąt opcji... </select> </td> <td><input name="tryb" value="1" checked="checked" type="radio"> MULTIPLAYER<br> <input name="tryb" value="2" type="radio"> SINGLEPLAYER</td> <td> <input type=submit value="Pokaż"/> </td></tr></tbody></table> </form>
Jak widać dane ze strony przekazuję metodą GET do leaderboards_2.php przez co adres wygląda mniej więcej w ten sposób: /leaderboards_2.php?trasa=299&tryb=1
Mniejsza z tym.
Mój problem polega na tym iż po wybraniu trasy i kliknięciu pokaż lista rozwijana tak jakby odświeża się i nie pamięta wybranej opcji. Co musiałbym zrobić aby po wybraniu trasy dajmy na to BAY BRIDGE i kliknięciu pokaż lista rozwijana pamiętała wybór?
Niestety nie jestem alfą i omegą i nie mogę sobie z tym poradzić. Może podpowie ktoś mi jak to zrobić?
Z góry dziękuję