Próbuję wyswietlic tabelke w kodzie php, według mnie wszystko jest, ale tabelka wgl sie nie pokazuje. Mógłbym dostać jakąś wskazóke dlaczego tabela się nie wyświetla? Dziękuje.
echo '<table border="1">'; echo '<td><b>Twoje imie:<br></b></td>'; if (isset($_POST['imie'])) { echo '<td>'.$_POST['imie'].'</td>'; }
echo '<td><b>Twoj wiek:<br></b></td>'; if (isset($_POST['wiek'])) { echo '<td>'. $_POST['wiek'].'</td>'; }
echo '<td><b>Twoj kod pocztowy:<br></b></td>'; if (isset($_POST['kod'])) { echo '<td>'.$_POST['kod'].'</td>'; }
echo '<td><b>Twoj email:<br></b></td>'; if (isset($_POST['email'])) { echo '<td>'.$_POST['email'].'</td>'; }
echo '<td><b>Twoj pesel:<br></b></td>'; if (isset($_POST['pesel'])) { echo '<td>'. $_POST['pesel'].'<td>'; }
Posio
6.04.2012, 20:15:58
a można wiedziec jaki jest sens wyświetlania całego tego HTML'a między znacznikami php ?
a jak już się tak upierasz to </table> na końcu.
mozna wpisac tylko ify midzy <? ?> ale ponoc lepiej tym sposobem bo costam <teraz nei pamietam dlaczego>
Posio
6.04.2012, 20:23:30
TAK, według mnie nawet należy ...
dodanie </table> / nie pomoglo, sprobuje ta druga metoda
grz3s
6.04.2012, 20:34:54
masz chaos w tagach, ostatnie <td> tez nei zamkniete,<br> bym wywalil poza <b> (z ktorego tez bym nie kozystal - polecam nowszy zamiennik - <strong>) poza tym wyrzuć z ifow to <td></td> bedziesz mial pogubione znaczniki jak coś sie wyświetli a coś nie
Pozmienialem wedlug wskazowki i dalej nie wyswietla tabelki ;<
<table border="1">
<tr>
<td><b>Twoje imie:<br></b></td>
<?
if (isset($_POST['imie'])) { echo '<td>'.$_POST['imie'].'</td>'; } ?>
</tr>
<tr>
<td><b>Twoj wiek:<br></b></td>
<?
if (isset($_POST['wiek'])) { echo '<td>'. $_POST['wiek'].'</td>'; } ?>
</tr>
<tr>
<td><b>Twoj kod pocztowy:<br></b></td>
<?
if (isset($_POST['kod'])) { echo '<td>'.$_POST['kod'].'</td>'; } ?>
</tr>
<tr>
<td><b>Twoj email:<br></b></td>
<?
if (isset($_POST['email'])) { echo '<td>'.$_POST['email'].'</td>'; } ?>
</tr>
<tr>
<td><b>Twoj pesel:<br></b></td>
<?
if (isset($_POST['pesel'])) { echo '<td>'. $_POST['pesel'].'<td>'; } ?>
<br>
</tr>
</table>
grz3s
6.04.2012, 20:45:46
no u mnie na localhoscie smiga jak marzenie ;P (pomijając złe znaczniki)
To jaki moze byc problem ?
U mnie za .. nie chce sie pokazac tabelka, tez na localhost
Temat do skasowania
mialem 2 pliki odbiorca1 i odbiorca zmiany wgl sie nie pokazywaly bo pracowalem na odbiorca1 ehh
Dziekuje za pomoc
Temat do skasowania
mialem 2 pliki odbiorca1 i odbiorca zmiany wgl sie nie pokazywaly bo pracowalem na odbiorca1 ehh
Dziekuje za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.