Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Filtr pełnoletności w skrypcie ogłoszeń
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
scrabby
witam
od kilku dni korzystam ze skryptu ogłoszeń Akosoft Ogłoszenia3 skrypt jest naprawde fajny lecz mimo to brakuje w nim kilku rzeczy które powinny być z zasady w skrypcie ogłoszeniowym, jednak jako jeden z nielicznych posiadał opcję płacenia przez paypal. Tak czy siak, brakuje w nim filtru o pełnoletności dla ogłoszeń typy Towarzysko/Matrymonialne. Autor skryptu twierdzi że jest to skrypt ogłoszeń drobnych i taka opcja nie jest wymagana, ja jednak sądzę inaczej gdyż ogłoszenia drobne też mogą zawierać w/w typ ogłoszeń. Generalnie oferuje on taka opcję za jakąś sporą dopłatą… więc czy mogłby mi ktoś poradzić jak tego dokonać we własnym zakresie questionmark.gif Mogę podesłać na priv kod skryptu… jeśli jest taka potrzeba.

Pozdrawiam
Swirek
trochę bezsensowne pytanie

wklej kod odpowiedzialny za wyświetlenie kategorii i spróbujemy pomóc

wystarczy dopisać tylko warunek if i pewnie dodać komórkę w tabeli z oznaczeniem kategorii dla pełnoletnich. później uwzględnić to w innych miejscach musisz coś pokazać nie czekać na gotowca. Jeżeli chcesz żeby ktoś to zrobił to dział zlecenia. Ewentualnie napisz pw i zobaczymy co się da zrobić smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.