Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Wysuwane pionowe menu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
mat3j861
Witam, jestem początkujący w tym temacie, bardzo długo szukałem lecz w końcu zdałem sobie sprawę iż bez "jakiejś" znajomości podstaw sobie z tym nie poradze - z tąd moja obecność tu na forum. Otóż "mam pod opieką" stronę firmową. Umieszczam na niej towar itp. Na naszej stronie jest proste pionowe menu - ja chciałby zrobić je wysuwane - tzn dodać do aktualnych pozycji podkategorie. Przeszukuje może już od tygodnia, i gdy niby znajdę coś co zadziała - okazuje się że nie działa to na IE itp... Zaznaczam iz jestem zupełnie zielony i moje próby polegały na wyszukiwaniu tematów - ot mamy gotowy kod - kasuje moje menu wklejam to które znalazłem.
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Jak zrobić z mojego menu menu wysuwane z kategoriami? Menu w wersji podstawowej wygląda w ten sposób
Kod
http://wklej.to/zKOOl

Chciałbym przerobić to menu na 11-12 pozycji z podkategoriami - czy ktoś jest w stanie mi w tym pomóc?
Kolejne pytanie - strona ładuje się z get category - od razu wyświetka mi tabele z danej kategori - wiem jak zmienić kategorię - lecz co zmienić by zamiast tabeli z kategorią mięć w tym miejscu swój tekst a wybór kategorii byłby możliwy tylko z menu? Moje próby niestety nie dały żadnego pozytywnego efektu.
z góry dziękuję za jakieś wskazówki
IProSoft
Podaj adres strony z działającym menu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.