Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php][html] CKE WYSIWYG
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
robert-0627
Witam wszystkich. Mam kilka pytań odno¶nie WYSIWYG.

Sciagn±łem ten CKE edytor i za bardzo nie wiem jak to ma działać. Powiedzmy mamy jaki¶ fragment tekstu i rozumiem ,że dzięki temu mogę go sobie edytować w taki manualny sposób jak powiedzmy w wordzie? I zastanawiam się jak to skonfigurować w taki sposób aby gdy wprowadzę jakie¶ zmiany to automatycznie te zmiany pojawia się w pliku index.php ?
Rozumiem, że jakie¶ podpiecie tego pod bazę mysql nie stanowi problemu? Np. mam jaki¶ wpis czy co¶ klikam sobie jaki¶ guzik edytuj który otwiera mi ten tekst w tym jakim¶ edytorze, wówczas wprowadzone tam zmiany będ± zapisane również w mysql ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedĽ.
Kshyhoo
Nie żartuj - w Google pełno przykładów podpięcia edytora, że nie wspomnę o stronie edytora.
robert-0627
Ja tylko widzę jak podpiac do Joomla lub Drupala a do własnej strony nie znalazłem.
phpion
To poszukaj jeszcze raz. Może nie w samej dokumentacji, może również na jaki¶ blogach itp. zasobach. Wykaż się inwencj± i ewentualnie wróć z konkretnym problemem.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.