Otóż wykonałem, po małych bojach, podpis w html do Windows Live Mail. Gdy sprawdzałem go w przeglądarce, to tekst mogłem swobodnie zaznaczyć i go skopiować do schowka. W Windows Live Mail przy próbie zaznaczenia tekstu, łapany jest cały obiekt z tekstem, który mogę przenieść w inne miejsce. Gdy go przeniosę w inne miejsce, to on tam już zostaję. Dopiero gdy kliknę dwukrotnie na tekst, mogę go zaznaczyć i skopiować do schowka.
Jak zablokować możliwość edycji (przestawiania obiektu) tak abym mógł od razu zaznaczyć tekst i go skopiować do schowka.
CODE
<br>
Pozdrawiam,<br>
Imię i nazwisko<br>
<br>
<div style="border:0px solid black; position:relative; width:395px; height:120px;">
<div style="background-image: url('c:\induset.jpg'); width:400px; height:132px;"></div>
<div style="position:absolute; top:15; right:4;">Tekst który się przenosi, a nie kopiuje</div>
</div>
Pozdrawiam,<br>
Imię i nazwisko<br>
<br>
<div style="border:0px solid black; position:relative; width:395px; height:120px;">
<div style="background-image: url('c:\induset.jpg'); width:400px; height:132px;"></div>
<div style="position:absolute; top:15; right:4;">Tekst który się przenosi, a nie kopiuje</div>
</div>
Jeżeli ktoś nie wie jak rozwiązać powyższy problem, to może przynajmniej wie jak skonstruować taki podpis (html), tak aby tekst znajdował się na obrazku?