Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Facebook API - weryfikacja "lubie to"
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
modern-web
Witam!
Nie mam czasu na obeznanie się w temacie , a niezwłącznie potrzebuję błyskawicznego wprowadzenia w tematykę facebook API pod kątem weryfikacji użytkownika (odwiedzającego stronę) na podstawie statusu "lubie to" danego artykułu. Jaśniej - chciałbym wprowadzić blokadę na stronie, dla artykułu (a ich będzie kilkaset) dopóki użytkownik nie polubi tego określonego wpisu. Tzn mamy wpisy:
A
B
C
Ktoś udostępnia wpis B na swojej tablicy na facebooku, ktoś inny klika link i wchodzi na stronę gdzie pojawia się blokada z komunikatem, że "dopóki nie polubi tego wpisu" (na stronie będzie przycisk lubie to, nie chodzi o udostępnionego przez kogoś posta tylko o ten oryginalny, na stronie).
Każde wskazówki uznam za użyteczne także proszę o pomoc.

Pozdrawiam i z góry dzięki za wskazówki.
erix
To nie działa tyle, co lajkowanie strony, co jako aplikacja, którą trzeba zainstalować, z tego, co pamiętam.

Nigdy nie robiłem wku#$@jacych i spamujących serwisów, sam mam ich dość, dlatego poszukaj.
modern-web
Rowniez mam takie podejscie, lecz nie ja decyduje w tym momencie. Widzialem gdzies klase do takiej obslugi, lecz ta niestety nie dziala prawidlowo. Caly tutorial dostepny tutaj -> http://www.masteringapi.com/tutorials/face...cebook-page/20/
Niestety rynek (marketing) idzie w tym kierunku, kolejny "chwyt" i tyle ;/ nie pierwszy i nie ostatni. Także ponawiam pytanie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.