Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: integracja paypal w php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
1q2w3e4r
Witam,

Integrowałem ostatnio dotpay, transferuj i nie było żadnego problemu z integracją.
Problem pojawił się z integracją PayPal. Niestety strasznie mają to wszystko rozkopane.
Próbowałem skorzystać z skryptu, który jest na tej stronie:
http://blog.weeby.pl/integracja-z-systemem-paypal
Jednak chyba jest on nieaktualny ponieważ nie przechodzi weryfikacji. Testuję go na sandbox.
Mam taki sam problem jak osoby, które pisały ostatnie komentarze.

Macie może jakiś przykład intengracji paypal w php tak jak to jest w dotpay i transferuj? Tam mają przykład w php i nie ma żadnego problemu.

markonix
W DotPay i może wkrótce w Transferuj będziesz mógł sobie uruchomić PayPal i problem integracji z głowy, a prowizje te same.
1q2w3e4r
Dotpay ostatnio robi problemy z wypłatami i nie chcę korzystać z ich usług.
Dlatego skorzystałem z transferuj oraz dodatkowo chce uruchomić płatności paypal, o które użytkownicy się domagają.

Integrował ktoś na tym forum płatności paypal i ma może jakiś przykładowy skrypt?
markonix
Transferuj też ma zamiar wprowadzić PayPal więc łatwiej Ci będzie ich spytać czy nastąpi to w najbliższym czasie.
irytek
@1q2w3e4r Napisz może bardziej szczegółowo na czym polega problem i jakiego produktu chciałeś użyć: PayPal Standard, PayPal Express ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.