Przeniosłem serwis na nowy serwer i przestały dochodzić do użytkowników maile wysyłane ze strony za pomoc± smtp.
Zainstalowałem na nowym serwerze serwer smtp ale maile nadal nie dochodz±, takie dostaje błędy:
Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "503 5.5.1 Error: authentication not enabled " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "502 5.5.2 Error: command not recognized " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "502 5.5.2 Error: command not recognized " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "554 5.7.1 : Relay access denied " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "554 5.5.1 Error: no valid recipients " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "221 2.7.0 Error: I can break rules, too. Goodbye. " Proszę skontaktować się z administratorem.
Spróbowałem więc użyć serwera smtp z o2.pl i gmail ale tu także dostaje błędy, w wypadku o2 jest to:
Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "554 5.7.1 Sender address rejected " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "503 Error: need MAIL command " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "503 Error: need RCPT TO command " Proszę skontaktować się z administratorem. Nie można wysać wiadomości e-mail, z powodu: "502 Error: command not implemented " Proszę skontaktować się z administratorem.
Może znacie jakie¶ serwery smtp, które nie będ± mi sypały błędami i s± łatwe w obsłudze ?