Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wordpress] - jak zrobić własne menu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
borpaw
Jak zrobić własne menu które będzie generowane z bazy danych dynamicznie.
Nie chodzi mi o to żeby mi to ktoś tutaj wkleił tylko jak sie powinno do tego zabrać?
thek
Chcę iść do restauracji... Co polecasz bym zamówił? smile.gif Jeśli nie wiesz co odpowiedzieć to dobrze. Tak samo ja i reszta nie wiemy co Tobie, bo ilośc danych jakimi nas uraczyłeś - powala obfitością biggrin.gif Zapewne każdy wie jaką strukturę menu i zapis do bazy aktualnie jest w Wordpressie wink.gif Popatrz, pomyśl, pooglądaj inne projekty i sam zdecuduj jak to ugryźć.

PS: Temat do Gotowych rozwiązań pasuje jak pięść do oka. Historię uwag od moderatorów masz mająca więcej niż 2-3 pozycje, więc licz się, że kolejne wpadki z bezsensownym wrzucaniem tematów nie tam gdzie trzeba - zaowocują. Na razie upominam tylko słownie i przenoszę do Przedszkola, bo moim zdaniem wymyślanie koła na nowo, gdyż taką mamy fanaberię mija się z celem.
borpaw
mam sie bać coś napisać bo dostanę karę smile.gif Tak pozatym to po co jest to forum jeśli i tak mam sobie sam szukać
thek
Bać? Nie. Ale:
1. Nie powiedziałeś co do tej pory zrobiłeś,
2. Nie dałeś żadnego kodu,
3. Nie dałeś struktury danych,
4. Ogólnie nie podałeś NIC co mogłoby KOMUKOLWIEK pomóc w choćby nakierowaniu na to co chcesz.

Jedyne co można z całego tematu wywnioskować, to fakt, że używasz Wordpressa i najprawdopodobniej chcesz tę strukturę jakoś inaczej przetworzyć do swoich celów. Ale to są tylko przypuszczenia, bo oczywiście w całym temacie nie wiadomo o co Ci chodzi. Nadal uważasz, że przy tak bogatym opisie problemu jaki dałeś, ktokolwiek Ci pomoże? Nawet nie mają jak biggrin.gif Jeszcze mam wrażenie, że jesteś w pewien sposób urażony, że nikt nie odpowiada oprócz moderatora, który po prostu pokazuje, że "robisz to źle" wink.gif
borpaw
ok, masz rację tylko poprostu czasami nie wiem jak się za coś zabrać i dlatego pytanie jest bardzo ogólne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.