Witam mój problem polega na tym iż skonstruowałem formularz do wysyłania maila lecz coś mam nie tak z nagłówkami i nie dochodzi mi w mailu jedna zmienna przypisana w nagłówku jeszcze na dodatek podwaja mi się zmienna treść
<meta http-equiv="Content-Type" Content="text/html; charset=UTF-8" /> <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" /> <form action="przetworz.php" method="POST"> <td>Wybór Administratora:
</td> <td><select name="kontakt" id="kontakt_a"> <option value="eenter.mach@gmail.com">Sobolek - Support forum i DD2/INFERNO
</option> <option value="roberto@tcz.pl">Buli - Sprawy techincze związane z serwer COD i MC
</option> <td>Temat Wiadomości:
</td> <td><input class="text" name="temat" id="temat_a" /><br><td></tr> <td><input class="text" name="login" id="login_a" /><br></td></tr> <td>Treść Wiadomości
</td> <td><input type="submit" name="wyslij" value="Wysyłanie" id="submit_a" /><td> <input type="reset" value="Resetowanie" id="reset_a" /></tr>
<?php
$odbierz_formularz = $_POST['wyslij'];
if(isset($_POST['wyslij'])) {
$wybor_kontaktu = $_POST['kontakt'];
$temat = $_POST['temat'];
$login = $_POST['login'];
$tresc = $_POST['tresc'];
if(empty($_POST['temat']) || empty($_POST['login']) || empty($_POST['tresc'])) echo '<b>Nie wszystkie pola zostały wypełnione.</b>';
else
{
$pobieram_ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$headers .= "Login: $login\n";
$headers .= "Adres IP: $pobieram_ip\n";
$headers .= "Tresc: $tresc\n";
$headers .= "-------------------------------------------------\n";
if(mail($wybor_kontaktu,$temat,$tresc,$headers)); {
echo '<b>Wiadomość została poprawnie wysłana.</b>'; }
}
}
?>