Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona niewidoczna na Operze
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
piciuok
Witam wszystkich smile.gif

Zrobiłem sobie stronkę, jak na razie w wersji rozwojowej, są niedociągnięcia no i odwieczny problem się pojawił czyli: zgodność strony pod każdą przeglądarką.

Osoby które wchodzą mają głównie chrome, firefox, nowego IE i na tych przeglądarkach wyświetla się prawidłowo stronka. Z czystej ciekawości, zobaczyłem jak to wygląda na operze no i jest tak: strona się ładuje, pokazuje się loader, pokazują się albumy i nagle wszystko znika, cała treść, pusto. Mógłby ktoś pomóc i zerknąć?

link -> www.mateuszpas.pl

Pozdrawiam !
toffiak
Sprawdziłem na Operze 12.12, Firefox 18 i Chromium 20 wszędzie wygląda mniej więcej tak samo, drobne różnice w CSS-ie.

Oprócz albumów nie wiedzę tam żadnej treści, cokolwiek by to miało znaczyć.
piciuok
Kurcze, świeżo ściągnięta najnowsza i ładuje i wszystko zanika. Trudno, jeśli widać na zewnątrz to pewnie coś pomajstrowałem u siebie. Dzięki za sprawdzenie smile.gif
!*!
Cytat(piciuok @ 18.01.2013, 14:28:52 ) *
Kurcze, świeżo ściągnięta najnowsza i ładuje i wszystko zanika. Trudno, jeśli widać na zewnątrz to pewnie coś pomajstrowałem u siebie. Dzięki za sprawdzenie smile.gif

Usuń cache w katalogu użytkownika, dodatkowo sprawdź dragonfly.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.