Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Wyświetlanie danych z pliku
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Camon
Witam.
Zgodnie z tematyką forum, chciałbym uzyskać informację w - jak myślę - języku PHP. Otóż posiadam swoją grę Multiplayer. Aby w nią grać konieczne jest pobranie specjalnego pliku - łatki. Gracze, którzy korzystają z gry, muszą zarejestrować się. Wraz z czasem gry, zwiększa się ich tzw. Level, Poziom (dla bardziej wtajemniczonych - Exp). Ich zdobyte podczas gry dane, zapisują się w pliku .ini postawionym na serwerze. Chciałbym, aby ów LVLe, wyświetlały się jednocześnie na mojej stronie internetowej. Tak więc chodzi o połączenie z serwerem, a następnie wyświetlenie danych z pliku, na stronie www. Czy jest ktoś, kto zechciałby podjąć się takiego zadania?. Ew. zwracam się z prośbą o naświetlenie sprawy. Jeśliby był to wielki problem to jestem gotów zapłacić. Proszę jednak, aby nie oszukać mnie w cenie, bo nie znam się kompletnie na kwocie takich usług. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam -
Filip Wojtasiński.
Tajgeer
Jeśli szukasz kogoś, kto wykona to zlecenie, to napisz w odpowiednim dziale na forum.

Forum: Gielda ofert
Gość
Cytat(Camon @ 7.02.2013, 19:17:37 ) *
...
Ew. zwracam się z prośbą o naświetlenie sprawy
---

Pobranie zawartości pliku: file_get_contents
Parsowanie pliku ini: parse_ini_file
Wyświetlanie: echo

Jeżeli kiedykolwiek coś programowałeś, to sobie poradzisz. W dokumentacji zresztą masz przykłady
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.