Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OpenCart i błedy na serwerze dostawcy domeny
Forum PHP.pl > Forum > PHP
PiterEL
Witam
Jestem laikiem w tych sprawach ale stworzyłem sobie sklep w opencart. W domu jak tworzyłem to tworzyłem go na macierzy Synology z phpmyadmin i działało ok. Wczoraj przenioslem go na serwery home.pl. Poprawnie zaimportowałem bazę, przekopiowałem pliki i zmieniłem konfiguracje config.php oraz admin/config.php
Przy wejsciu na strone sklepu otwiera sie jednak nie jest tak jak powinno i na gorze strony rzuca bledami. Ponizej bledy:

Kod
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_3c731bb682a70393d8c26d37c0b01ce8, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /system/library/session.php on line 21Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /index.php:106) in /system/library/session.php on line 21Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /index.php:106) in /system/library/session.php on line 21Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:106) in /index.php on line 179Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:106) in /system/library/currency.php on line 45

Proszę o pomoc... tylko proszę o proste tłumaczenie gdyz nie znam sie az tak na tym wszystki i dziekuje za wyrozumiałość.
nospor
Laik nie laik, ale do obsługi google wielkiej wiedzy naprawdę nie trzeba.

WPisujesz w google np:
home.pl session open
i masz odpowiedzi. Problem nie działającej sesji na home.pl jest tak popularny, że z zamkniętymi oczami można znaleźć odpowiedź.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.