Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: POMÓŻCIE HELP HELP HELP
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
zakx
Poszukuje skryptu najlepiej javascript ktory umożliwi odwiedzającym moją stronę dodawać recenzję gry w tej recenzi powina być opcja taka
że ja k użytkownik ocenia grę 5/6 to pojawia się pięc gwiazdek itd.
Pomóżcie

Z góry WIELLKIE DZIĘKI
DeyV
nie można zrobić tego tylko za pomocą JS. php bedzie niezbędne. Nie zaszkodziłaby też baza danych...
Czy jesteś na to przygotowany?
itsme
http://forum.php.pl/regulamin.php#IV.2.b - uprzejmie proszę o dostosowanie postu do obowiazujacych zasad przytoczonych w ww. regulaminie

Jednocześnie uprzejmie informuje, że skrypty mozesz znalesc w na stronach podanych w ogłoszeniu na tym forum.

Od niniejszego postanowienia przysługuje prawo odwołania się za pośrednictwem PW do Zarządu forum.php.pl lub prawo dochodzenia ewentualnych roszczeń na drodze postępowania sądowego. laugh.gif
kurtz
Cytat
Poszukuje skryptu najlepiej javascript ktory umożliwi odwiedzającym moją stronę dodawać recenzję gry w tej recenzi powina być opcja taka
że ja k użytkownik ocenia grę 5/6 to pojawia się pięc gwiazdek itd.
czesc,

moze nie pomoge ale sprobuje naprowadzic

raz)
javascript to to wszystko co dziala wylacznie u klienta w przegladarce (np zmiana w polu statusu, zmiana kolorow, latajcy sniezek, wyskaujace okienka..) - taki skrypt w javascript wiec zmilby strone na komputerze jakiegos Tadeusza ale ty bys juz o tym nie wiedzial.

moze myslalem o skrypcie w php ktory by to robil? ;)

dwa)
- Huston, tu apollo, mamy problem
- Apollo, tu huston, sluchamy was. Co sie zepsulo?
- rakieta sie zepsula.

to do twojego tematu ;) nic nie mowi o tym czego szukasz - a mowei tobie tutaj niektorzy sa strasznie rygorystyczni. a dobry temat to polowa sukcesu. serio :)

jak mozesz odpisz i poweidz co tak na prawde ciebie intersuje. i bez bolda - oczy mi meczy ;))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.