Orginal:
To jest kod który jest używany w HTML:
A to jest plik PHP skryptu.
<?PHP $adresat = 'adres@serwer.pl'; // Tutaj jest mój adres wiadomo @$email = $_POST['email']; @$content = $_POST['content']; $header = "From: ktos@serwer.pl \nContent-Type:". ' text/plain;charset="iso-8859-2"'. "\nContent-Transfer-Encoding: 8bit"; else ?>
I chodzi mi o to: Bo aktualnie mam okienko wpisz Email w forumularzu, gdy wypełniam i tak przychodzi mi pod innym czyli "Ktos@serwer.pl" Chciał bym aby przychodzący do mnie email nosił taką samą nazwe jaką ktoś poda w formularzu przykładowo php@php.pl to ma taki przyjść. Kolejną sprawą jest aby dodać linijke jeszcze z tematem oraz by gdy ktoś wpisze w formularzu nazwe tematu taka nazwa ma przyjść. I rzeczą ostatnią jest by te "Działą". "Nie wysłano" Otwierało jako komunikat na stronie, a nie przenosiło do nowej strony.
TEraz mój kod. Chciałem zrobić to co wyżej opisałem ale tylko wyszło mi z wyświetlaniem tematu. Proszę was o pomoc.
W HTML:
i php
<?PHP $adresat = "pstryk@amorki.pl"; // pod ten adres zostanie wysłana wiadomosc, jest to adres przykładowy @$email = $_POST['email']; @$temat = $_POST['temat']; @$content = $_POST['content']; else ?>
Zapewne namieszałem wiem, ale dopiero zaczynam przygode z programowaniem.