Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] wyświetlanie 2 stron pdf z base64
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
rolcode
w pewnej tablicy mam 2 wartości base64 pliku pdf. Ustawiam header application/pdf, wykonuje foreach i wyświetlam na ekranie każdą z nich. Tylko za każdym razem dostaję jedną stronę, a powinny być 2.

W czym tkwi problem? wartości wyświetlane przez foreach są poprawne, nie ma mowy, że może źle podaje wartości.
rolcode
Nikt nie wie?
moze
najpierw wykonuje sie 1 header potem 2 a Ty widzisz tylko nr 2
rolcode
dziwne

W pętli foreach:
echo '<embed src="data:application/pdf;base64,'.$v.'" type="application/pdf" width="100%" height="100%" /><br><br>';

1. foreach($ab as $k => $v)
  2. {
  3. header('Content-type:application/pdf',false);
  4. }

Warning: Indexing all PDF objects, Ten pdf nie moze wyswietlic sie poprawnie poniewaz zawiera bledy

zas
  1. foreach($ab as $k => $v)
  2. {
  3. echo '<embed src="data:application/pdf;base64,'.$v.'" type="application/pdf" width="100%" height="100%" /><br><br>';
  4. }

dziala tylko zwiesza przegladarke, da sie cos takiego zrobic ale przy uzyciu header?
nie
moze wyslac naglowek tylko raz.
chyba nerdsmiley.png
rolcode
"moze wyslac naglowek tylko raz."
Zawsze mogę wyrzucić header z pętli ale to nic nie daje. Trzeba jakoś połączyć te pliki, tylko jak, naprawdę nikt nie wie?
rolcode
ref
rolcode
odświeżam
PK
Rozwiązał ktoś ten problem? Mam taki sam i nie wiem za bardzo jak się za to zabrać. Pobrany pdf wyświetla mi tylko jedną, pierwszą stronę, mimo że w danych base64 zostaje przesłany cały pliki z kilkoma stronami. Możecie mi pomóc?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.