natomiast w php skrypcie:
<?PHP $adresat = 'xxx'; // pod ten adres zostanie wysłana wiadomosc @$imieinazwisko = "Imie i nazwisko: ".$_POST['imieinazwisko']."<br /><br />"; @$firma = "Firma: ".$_POST['firma']."<br /><br />"; @$email = "Kontakt: ".$_POST['email']."<br /><br />"; @$budzet = "Budzet: ".$_POST['budzet']."<br /><br />"; @$pytania = "Treść: ".$_POST['pytania']."<br /><br />"; $mailtresc = $imieinazwisko.$firma.$email.$budzet.$pytania; $header = "From: \nContent-Type:".'text/html; charset=utf8'."\nContent-Transfer-Encoding: 8bit"; echo '<script type="text/javascript"> function(){alert("Zgłoszenie zostało przyjęte. Odpiszemy na podany email najszybciej jak będzie to możliwe.} </script>'; else echo '<script type="text/javascript"> function(){alert("Wystąpił błąd. Proszę spróbować później.")} </script>'; ?>
Formularz działa jak należy. Problem polega jednak na tym, że w momencie wciśniecią przycisku WYŚLIJ formularz jest wysyłany, a strona na która jest przeglądana przekierowana jest w miejsce docelowe skryptu localhost/www/mail.php, zamiast wysłać mail i wyświetlić komunikat. Czy mógłby mi ktoś rozsjaśnić sytuacje dlaczego tak się dzieje, a nie inaczej? szukałem dużo w necie, ale nie mogłem nic znaleźć na ten temat. Pozdrawiam