Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatkowe pytanie do mojego wcześniejszego
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW > Apache
bitle
Moze być również: dlaczego no-ip duc v.2,1,5 nie działa z Apache 1.3. a z Apache 2 działa, mam neostrada i niemoge sobie poradzić z tym zainstalowałem teraz appserv-win32-2.5.1 i podobno ma php 5.0 i wszystko inne niezbędne ale ja niemoge tego sprawdzić ponieważ nie chce sie zgrać z no-ip (rejestracja na www.no-ip.com, rejestracja domeny, pobranie klijenta)

Kiedyś myslałem ze jestem dobry, ale teraz zaczynam myśleć ze jestem lamerem jak przyszło mi zakładac własny serwer...

prosze o pomoc chociaz w jednej kwestii zeby mi sie udało uruchomić serwer z php, mysql, etc. i zeby działała mi domena z no-ip.com (http://bitle.no-ip.info) blink.gif withstupidsmiley.gif
Vertical
Czegoś nie rozumiem... no-ip DUC chyba nie trzeba instalować na żadnym serwerze www. Wystarczy dodać go do autostarta albo po prostu odpalić, jeśli chcesz użyć jednorazowo...
mdco
Ja kiedyś też używałem takich packów, niby wszystko w jednym, ale nie ma to jak zainstlować wszystko oddzielnie.
Ja też miałem problemy z takimi zestawami.

Teraz mam ok. Wszystko działa. Także No-IP DUC v2.1.5
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.