Zacząłem się trochę interesować JavaScriptem no i ..........
znowu mam pytanie. Cieszycie się ?
Oto moje pytanie:
Mam skrypt - patrz poniżej - nie jest mojego autorstwa, ja go tylko przerobiłem.
Zasadniczo chciałbym aby dane wybrane z list rozwijanych pojawiły się w liniach poniżej "Twoja konfiguracja:".
w takiej formie skrypt po wcisnieciu submit wysyla dane ale widze je na osobnej stronie w ciagu jeden za drugim a chcialbym aby pojawily sie w okreslonym wiekscu. Jak ?
<script type="text/javascript"> //Funkcja zwraca tablicę z wartościami pól z danego formularza function pokaz() { formularz = document.getElementById(hdd); var hdd = document.upgrades.hdd.value; var odd = document.upgrades.odd.value; var ram = document.upgrades.ram.value; document.write(hdd) ; document.write(odd) ; document.write(ram) ; } </script> Twoja konfiguracja:</br> Wybierz upgrade'y ==================== <form name="upgrades" id="upgrades" action="java script:pokaz()"> <select name="hdd" id="hdd"> </select> <select name="odd" id="odd"> </select> <select name="ram" id="ram"> </select> <input type="submit" name="submit" value="submit"/> </form>
i czy potrzebny (w moim przypadku jest potrzebny

czy np mozna zrobic w taki sposob aby dane wybierane z list rozwijanych automatycznie wskakiwaly w miejsca przy liscie konfiguracji ?
Pozdrawiam
phpamator