Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edytowanie PHP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Drewpark
Witam mam pewien problem, gdyż mam doczynienia ze stroną php - co nie za bardzo lubię :|
więc: Mam dostęp do całej bazy danych itp... Strona jest na nazwa.pl (www.drewpark.pl).
Podmieniać zdjęcia mogę bo już do tego doszedłem ale np chciałbym w zakładce "KONTAKTY"
Zmienić tekst lub numer telefonu i nie moge do tego dojść proszę o pomoc.
Z góry dzięki
buliq
Ok, chętnie pomożemy, ale wróżek już tutaj nie ma bo zginęły w ostatniej wojnie. Przepadły też wszystkie szklane kule :/

Pytanie najważniejsze to: czy wiesz na czym stoi ta strona? W sensie jaki jest to "silnik".
Aby ustalić czy dane kontaktowe znajdują się w plikach wystarczy przeszukać zawartość plików w poszukiwaniu czegoś co masz na tej podstronie (np janki).
Jeżeli nic nie znajdziesz to szukaj w bazie również tego słowa

@down ahhh sh*t

W takim razie będzie to w Bazie danych, ale lepiej szukać w Panelu Administracyjnym
sowiq
Cytat(buliq @ 24.01.2014, 09:36:04 ) *
Pytanie najważniejsze to: czy wiesz na czym stoi ta strona? W sensie jaki jest to "silnik".

1. <meta name="generator" content="Joomla! - Open Source Content Management" />
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.