Z racji tego iż prowadzę stronkę, znudziło mnie wpisywanie tagów do każdego wpisu oddzielnie.
Wziąłem się za pisanie generatora służącego do generowania słów kluczowych.
Problem jest taki, że po utworzeniu pliku z keywordsami na polskich znakach [ą,ę,ć itd...] są "krzaki".
A problemem drugim jest to w jaki sposób pozbyć się generowania tagów do pliku a po kliknięciu buttonu "generuj" wyświetlenia ich w tym samym pliku generatora.
Liczę na pomoc z oba problemami, dopiero zaczynam przygodę z php także zupełnie nie ogarniam.
Mój kod:
<html> <title>Generator tagów</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" > <body> <form action="generator1.php" method="POST"> <label>Nazwa pliku:</label><input type="text" name="fileName"><br> <label>Nazwa filmu:</label><textarea name="code" rows="5" cols="10" ></textarea><br> <input type='submit' value='OK'> </form> <?php $fileName = $_POST['fileName']; { $code = "".$_POST['code'].", ".$_POST['code']." cały film, ".$_POST['code']." cały film bez limitu, ".$_POST['code']." cały film lektor, ".$_POST['code']." cały film online, ".$_POST['code']." cały film online bez limitu, ".$_POST['code']." cały film online hd, ".$_POST['code']." cały film z napisami, ".$_POST['code']." darkwarez, ".$_POST['code']." ekino, ".$_POST['code']." kinomaniak, ".$_POST['code']." online, ".$_POST['code']." online hd, ".$_POST['code']." online za darmo, ".$_POST['code']." pobierz, ".$_POST['code']." pobierz bez limitu, ".$_POST['code']." pobierz cały film, ".$_POST['code']." pobierz cały film hd, ".$_POST['code']." pobierz za darmo, ".$_POST['code']." torrenty, ".$_POST['code']." za darmo online, ".$_POST['code']." zalukaj"; { { } else } else } else ?> </body> </html>
Pomoże ktoś?