Przypadło mi zadanie poprawienia liczników różnych wskaźników masy ciała, które zostały napisane przez inną osobę. Niestety słabo znam javascript, dlatego zwracam się o pomoc. Problem jest taki, że nie działają w FF (w IE, Chromie i Safari działają) i nie wiem co należy w nich zmienić, żeby działały we wszystkich przeglądarkach.
Wklejam kod do jednego z nich. Mam nadzieję, że jak w tym mnie naprowadzicie, to już z pozostałymi sobie poradzę

<script> function kalkulatorbmi() { var wzrost = parseInt(document.getElementById('wzrost').value, 10); var waga = parseInt(document.getElementById('waga').value, 10); if(isNaN(wzrost)) wzrost = 0; if(isNaN(waga)) waga = 0; wzrost = wzrost/100; var bmi = (waga/wzrost) / wzrost; bmi=Math.round(bmi*10)/10 document.getElementById('bmi').innerText = bmi; if( bmi < 18.5){ document.getElementById('wynikbmi').innerText = 'Niedowaga!';} if( (bmi > 18.6) && (bmi < 24.9) ){ document.getElementById('wynikbmi').innerText = 'Wszystko OK!';} if( (bmi > 25.0) && (bmi < 29.9) ){ document.getElementById('wynikbmi').innerText = 'Nadwaga!';} if( (bmi > 30.0) && (bmi < 34.9) ){ document.getElementById('wynikbmi').innerText = 'Otyłość I stopnia!';} if( (bmi > 35) ){ document.getElementById('wynikbmi').innerText = 'Otyłość kliniczna!';} } </script>