Mam taką oto tabelę:tabela
Która jest generowana przez taki kod:
// Skrypty wyświetlające przepisy if (!$result) { } else { } //Nagłówki tabeli $nameArray[$i] = $meta->name; } //Nazwy dla selecta $nameArrays[$j] = $meta->name; } //Nazwy przepisów dla inputa $ilosc = 0; { $id = $r['ID']; $tablica_id_przepisow[$ilosc] = $id; $nazwa = $r['nazwa']; $tablica_nazw_przepisow[$ilosc] = $nazwa; $ilosc++; } } //Wartosci pól $zapytanie_3 = "SELECT $nazwy_pol_dla_selecta FROM przepisy"; $ilosc3 = 0; { echo '<td><center><input type="checkbox" name="formDoor[]" value="'.$tablica_id_przepisow[$ilosc3].'" onclick="" /></center></td>'; { } echo '<td><input type="text" name="'.$tablica_nazw_przepisow[$ilosc3].'" value="0"/></td></tr><tr>'; $ilosc3++; }
Teraz gdy użytkownik wejdzie na tę stronę, wybierze kilka przepisów i wpisze ilość to chciałbym aby po naciśnięciu przycisku Oblicz wyświetliła się tabela w która będzię wyglądała podobnie do tej: klik
z tym, że pod tymi nagłówkami ma się wyświetlić suma wszystkich potrzebnych produktów na daną ilość wszystkich wybranych przepisów. W jaki sposób mam się za to zabrać. Tylko proszę aby mi to wyjaśnić łopatologicznie.