Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS]Div pod Div'em
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
doknes
Hej, mam dosyć nietypowy problem bo nie moge umieścić "boxa" pod panelem do logowania... Mam dwie klasy, które zajmują razem całą szerokośc strony. Jedna z nich jest poświęcona widgetom, a druga podstronami. Problem mam z tą pierwszą, ponieważ jak już wspomniałem chce dodać kolejny widget (pierwszy jest do logowania, konta itp) pod tym aktualnym.
Tutaj screen klas:

A tutaj "demo" na żywo:
http://www.anime.maneku.pl/index.php

Gdy daje <br> to widget pojawia się koło panelu do logowania i jest troche obniżony. Gdy daje tabelkę to podstrona przeskakuje mi pod widgety. Ogólnie w skrócie to chce umieścić taki sam widget pod tym aktualnym.

kreatiff
Jest kilka rozwiązań. Np. dodaj diva "kolumnę" do wdżetów. Albo widżety float: left, a News float right. Albo wszystko float right i odpowiednia kolejność divów w kodzie. Itp.
doknes
dałem newsy na right i widgets na left ale wtedy newsy były niżej niż widgety, ale po prawej stronie i tak samo z divem, a z tabelą to dziwnie to wyglądało bo było po środku była pustka szeroka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.