Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][HTML]Skrypt Google Analitycs
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Generic
Witam.

Według wskazówek Google, skrypt pozwalający podłączyć stronę pod Analitycs musi być osadzony w dokumencie HTML. Chciałbym się od Was dowiedzieć, czy istnieje taka możliwość i działałoby jeśli dałbym ten skrypt do oddzielnego arkusza np. google_analitycs.js i podałbym tylko ścieżkę do tego dokumentu nie zaśmiecając przy tym pliku html? Bardzo mi na tym zależy i również wolałbym mieć pewność dokonując zmiany, bo nie chciałbym żeby mi Analitycs oddcieło na jakiś czas więc spróbuj i nam powiedz raczej nie wchodzi w grę.

Pozdrawiam.
Forti
Spróbuj i sprawdź? I powiem Ci z góry: działa.

Cytat
Bardzo mi na tym zależy i również wolałbym mieć pewność dokonując zmiany, bo nie chciałbym żeby mi Analitycs oddcieło na jakiś czas więc spróbuj i nam powiedz raczej nie wchodzi w grę.

Spróbuj i nam powiedz. Są narzędzia do sprawdza czy ów skrypt działa. Zresztą jak postawisz sobie lokalnie i wejdziesz w google analytics to przecież masz w czasie rzeczywistym sprawdzanie -,-
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.