Zacznę od podania linku do mojej strony na testowej domenie: http://agencjafresh.esy.es/
Chciałbym w wyszukiwarce ofert zastąpić "Type, Rooms, Area, Price" innymi słowami, z tym, że Price chciałbym ręcznie wpisywać od / do.
Próbowałem zmienić kolejno "Type" na "Typ transakcji" wszędzie w kodzie, ale wtedy wyszukiwarka się psuła. Być może dlatego, że słowo jest dwuczłonowe, ale nie jestem pewien.
Tak wygląda w tych miejscach kod:
functions.php
function listings_taxonomy() { register_taxonomy( 'type', 'listings', 'hierarchical' => true, 'label' => 'Type', 'query_var' => true, ) );
searchs-listings-form-sidebar.php
<div class="sidebar-box search-listings <?php echo (is_page_template('home-page-template.php')) ? 'transp' : '';?>"> <h3>Znajdź swój nowy dom:</h3> <form method="post" action="<?php bloginfo('url');?>/listing-search-results/"> <div><input type="submit" class="button" /></div> </form> <div class="clear"></div> </div>
searchs-listings-form.php
<div class="twelve columns listing-search"> <h3>Możesz filtrować bazę ofert za pomocą poniższych pól wyboru:</h3> <div class="search-wrap <?php echo (is_page_template('home-page-template.php')) ? 'transp' : '';?>"> <form method="post" action="<?php bloginfo('url');?>/listing-search-results/"> <div class="two columns"><input type="submit" class="button" /></div> </form> </div> </div>
single-listings.php
<div class="overview"> <h6>Specyfikacja techniczna</h6> <ul> <li><a href="#respond">Contact Us</a> regarding this listing</li> </ul> </div>