Mam problem z JS. Chcę wykorzystać plugin pNotify aby zrobić ładniejsze okienko 'confirm', jednak po kliknięciu ok - nie wykonuje się dalej, dlaczego?
Mój kod:
function Confirm (NotifyContent) { PNotify.prototype.options.styling = "fontawesome"; new PNotify({ title: 'Jestes pewien?', text: NotifyContent, icon: 'fa fa-question-circle', hide: false, confirm: { confirm: true }, buttons: { closer: false, sticker: false }, history: { history: false }, }).get().on('pnotify.confirm', function() { return true; }).on('pnotify.cancel', function() { return false; }); } function DeleteApplication(id) { NotifyContent = "Czy na pewno chcesz usunąc to zgłoszenie?"; if( Confirm(NotifyContent) == true ) { $.ajax({ url : "<?php echo site_url('panel/wolontariat/usun')?>/"+id, type: "POST", dataType: "JSON", success: function(data) { NotifyContent = "Zgłoszenie zostało usunięte!" NotifySuccess(NotifyContent); reload_table(); }, error: function (jqXHR, textStatus, errorThrown) { NotifyContent = "Zgłoszenie nie zostało usunięte!" NotifyFailed(NotifyContent); reload_table(); } }); } }
P.S. Konsola nic nie zwraca..