Cytat(nospor @ 11.09.2015, 22:47:43 )

Nie, poprostu bezsensu kombinujesz...
A powiedz mi prosze jeszcze, bo za bardzo nie ogarniam, po co ci ankieta, ktora ma sie nijak do odpowiedzi przez wielu ludzi? Bo to co teraz masz w ogole nie bedzie zapamietywane itp. No chyba ze zamierzasz to zapisywac na serwerze np. w php. Ale skoro masz php, to naprawde pomysl z uzywaniem checkbox zamiast radio jest totalnie poroniony. Majac php, mozesz bez problemy wygenerowac raz radio a raz checkbox w zaleznosci od typu ankiety. I wtedy dopiero masz uniwersalną ankiette
php zajmuje się mój znajomy. ja tylko koduje html css i javascript. robie wszystko według layoutu później mu oddaje to i on modyfikuje według własnego uznania i nadaje poprawki. I potrzebuje zrobić to wszystko od strony wizualnej tak żeby on widział jak to ma działać i dodał funkcjonalność tak aby już to działało. Dlatego chcę w js jeszcze dopisać żeby po kliknięciu zmieniały się cyfry.
Dodatkowo jak użyjesz radio to użytkownik po kliknięciu nie może już wycofać się z głosowania i może tylko ewentualnie zmienić swój głos.