Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PhP Nuke ? - pytanko
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
liazu
Czesc wszystkim mam nadzieje że wiecie wszystko o php. Ja raczej nie za bardzo... mam jeden mały problem :
Więc : załóżmy mamy programik (wykonany w php nuke) w którym wpisuje sie liczby (ale ich wiekość jest uzależniona on innych pól które trzeba uzupełnić rownież liczbami) i teraz czy jest jakiś specjalny szyfr liczb(cyfr) zeby program oszukać podać większą wartość liczby niż jest możliwa i tym samym zwiększyć wielkość pozostałych pól? - czekam na szybką i bardziej zrozumiałą niż moją odpowiedz
scanner
Nie wiem, czy ktokolwiek Cię zrozumie. I mam poważne wątpliwości, czy ty sam rozumiesz siebie.
Pozatym wątpię, żeby to (jesli już poprawisz i napiszesz czytelnie) należało do php Pro.
Jabol
Cytat
wykonany w php nuke
Program nie może być wykonany w php nuke, bo to nie jest język, tylko skrypt, do którego można dopisywać swoje modóły w php.
Jeżeli dobrze zrozumiałem szukasz dziur w programie, a to czy je znajdziesz zależy tylko od tego, jak napisałeś skrypt!
Project
Caly czas chodzi mi po glowie cos tkiego jak osobne forum "lame/newbie" albo chociaz "stupid questions" tongue.gif
Moze ten topic jest powodem by o tym powiedziec moderatorom...

Topic do skasowania?
scanner
Project: Bez przesady proszę. To pytanie akurat nie było głupie, tylkio źle sformułowane, to raz. A dwa... Poziom nalezy podnościć, a nie utrwalać. Jest dział php i php Pro. To wystarczy moim zdaniem.
Project
I tu bym wdal sie w polemike...
Wedlug mnie nie bylo to zle sformulowane pytanie ale poprostu glupie... (!)
czytajac tego posta czekalem na fraze typu: "A tak wogole to czym sie komiluje php" tongue.gif
no niestety nie doczekalem sie smile.gif
moze nastepnym razem
he he
A tak powaznie mowieac to przyznaj ze post ten powinien zostac bez odpowiedzi :!: :?: :!:
itsme
nie ma glopich pytan ...
sa natomiast uzytkownicy, ktorzy malo wiedza - dlatego przychodza do nas aby te pomoc otrzymac. To ze liazu jest poczatkujacy to on sam wie
Cytat
Czesc wszystkim mam nadzieje że wiecie wszystko o php. Ja raczej nie za bardzo...
Natomiast nie widze powodu dla ktorego mozemy kogokolwiek nazwac
Cytat
"lame/newbie"
co sugerowal Project
Cytat
Odpisując na czyjeś pytanie starajmy się być konstruktywni i pomocni. Komentarze typu: "popieram przedmówcę" niewiele wnoszą do dyskusji.

nastepnie
Cytat
Odpowiadając trzymajmy się ściśle tematu. Pytającemu na pewno na tym zależy.

jak i
Cytat
Jeżeli nie znasz odpowiedzi, nie pisz nic. Po prostu czekaj.

oraz
Cytat
Nie używaj w odpowiedziach agresywnego języka. Inni użytkownicy to też ludzie, mają swoje uczucia, czasem popełniają też błędy. Nie obwiniaj ich za to.

najwazniejsze
Cytat
Każdy użytkownik forum powinien starać się traktować innych uczestników dyskusji tak samo, jak sam chciałby być traktowany. Oczekując szacunku, pamiętajmy o okazywaniu go innym.

aby nie bylo ze offtopic: liazu - nie rozumiem Twego pytanie proszę jaśniej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.